PBZ Nekretnine

PBZ Nekretnine d.o.o. jedna je od vodećih konzultantskih tvrtki i agencija za poslovanje nekretninama u Hrvatskoj sa punim spektrom usluga u poslovanju nekretninama.

Za kvalitetu naših usluga zaslužni su timovi naših specijaliziranih djelatnika - inženjera građevine, inženjera arhitekture, geodeta, diplomiranih ekonomista i pravnika, od kojih je pet sudskih vještaka za područje graditeljstva.


Tvrtka posluje u sastavu PBZ Grupe, aktivna je članica Udruženja poslovanja nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori i posluje u potpunosti sukladno s Pravilima poslovanja HGK i Zakonu o posredovanju u prometu nekretninama.

Postupak prodaje, kupnje i najma nekretnina provode i nadziru stalno zaposleni agenti za nekretnine koji imaju licencu Ministarstva gospodarstva i HGK.

Procjene tržišne vrijednosti nekretnina, financijski i stručni nadzor gradnje i druge stručne usluge daje Odjel procjena nekretnina sa iskusnim stalno zaposlenim procjeniteljima te mrežom procjenitelja i suradnika u cijeloj Hrvatskoj.